• en riktig butik med riktig personal!

  • Stort sortiment. Oslagbara priser!

  • Shopping som lönar sig!

FCT KÖPCENTER - ALLTID VÄRT ETT BESÖK

Efter en dagstur till Förmedlingscentralen i Tyringe är inköps- och julklappslistan avprickad. Husvagns- och husbilsprylarna inköpta, garderoben uppdaterad, heminredningsdrömmarna förverkligade och till och med hunden och katten har fått allt vad de kan önska och mycket mera. Och prislappen på allt? På fyndnivå helt klart! Följ FCT Köpcenter på Facebook, så håller du koll på allt spännande och roligt som händer hos oss. Kampanjer, evenemang, specialerbjudanden och mycket annat. Allt det där du vill vara först med att få reda på och inte vill missa!

KÖPMANSTRADITION - VÅR STOLTHET

För oss på FCT betyder köpmanstradition att våga ta kloka och modiga beslut för vår verksamhet. Att vara i takt med tiden. Att alltid lyssna på våra kunder. Under många år har vi varit stolta över vår begagnat-avdelning, men tiderna förändras. Efterfrågan på den typen av varor har de senaste åren har helt enkelt minskat rejält. Därför har vi tagit ett beslut att ersätta den avdelningen med annat nytt och spännande. Nya tider. Nya tankar helt enkelt. Köpmanstradition, som vi ser det.

EXTRA SERVICE OCH INFORMATION

Tänker du storhandla eller gjort ett fynd modell större? Då har vi självklart släp för dig att hyra. Två olika modeller finns. Galler- eller skåpsläp. Fråga i butiken eller slå en signal för pris, tillgänglighet och bokning. 

FCT är också ett av flera InfoPoints för Turistnäringen i Norra Skåne. Hos oss hittar du information om sevärdheter och utflyktsmål i området.

FCT Köpcenter är ett DHL Service-Point ombud. Tillsammans med DHLs 1300 övriga ombud över hela Sverige, lämnar vi ut och skickar iväg paket till Sverige och övriga Europa.

Till sist. Är du intresserad av att fiska? Då köper du såklart ditt fiskekort enkelt och lätt i Servicedisken hos oss.