Livsmedel

Här kostar det inte skjortan att unna sig något gott, vare sig för vardag eller fest!

På vår livsmedelsavdelning har vi inga kylda varor, inga frysta varor och inga färska varor. Allt vi har skall klara en längre hemtransport, även utan AC mitt i sommaren. Vår filosofi är låga marginaler och stora volymer så därför har vi alltid låga priser året om. Våra konkurrenter kan vara billigare under en kortare period när de kör en kampanj, men i det långa loppet så lönar det sig alltid att handla till våra ständigt låga priser. Det märker vi eftersom många gör sina månadsinköp av basvaror hos oss, men även genom att kiosker, gatukök, föreningar m.m. använder oss som snabbgross.

Inga mellanhänder

Tack vare våra stora volymer så kan vi ofta handla direkt av de stora leverantörerna och slipper mellanhänder. Vi får också tillgång till deras klippvaror vid tex. överproduktion och vid dessa tillfällen blir vi extremt billiga då vi låter våra kunder få del av det låga priset. Köper vi in billigt, så säljer vi billigt!
När det gäller ”Mat” så hittar du de vanligaste konserverna som krossad tomat och skivade champinjoner blandat med lite nyare sorter som currypasta, Cocosmjölk och japansk soja. Olika torrvaror som ris, pasta, flingor, kryddor m.m. hittar du alltid i vårt sortiment. Bland dryckerna kan nämnas måltidsdrycker som apelsinjuice och Kiviks sortiment av fruktjuicer och fläderdrycker samt kolsyrat vatten och energidrycker.

Mat & Godis

Mängder av godis

Det som vi har mest av och som vi säljer väldigt stora mängder av är Godis, Chips och Läsk. Här har vi en bred blandning av billiga alternativ och marknadsledare som Marabou, Estrella, Twix, Mars, Snickers, Ahlgrens bilar m.fl.
På ”Mat & Godis” skall det inte kosta skjortan att sätta guldkant på tillvaron och kunna unna sig något gott. Hit är du alltid välkommen!

 

Välkommen till Tyringe och Skånes lågpriscenter!