Hemkem

Se fräsch ut och lukta gott…DSC_0001

Direkt efter entrégrindarna rivstartar vi med en avdelning som (nästan) alla handlar i, nämligen avdelningen med rengöring och kroppsvård.
Här hittar du ett stort sortiment med smink, dofter och hårfärg. Trots de låga priserna, så jobbar vi bara med noga utvalda grossister som är noga med att produkterna följer alla lagar och krav.

DSC_0004Avdelningen med högst omsättning

Förbrukningsvaror som schampo, toalettpapper och rengöringsmedel är något alla behöver. Kan man då köpa på sig ett billigt lager några gånger om året, så finns det mycket pengar att tjäna!
Vi jobbar med några av Sveriges största grossister och kan erbjuda ett brett sortiment med både märkesvaror och billiga lågprisvaror. Här har vi lyckats extra bra med priserna och kan jämföra oss med, och faktiskt många gånger överträffa, våra större kollegor!

Klädvård och dofterSköljmedel

Som avslutning på avdelningen har vi ”bullat upp” med tvättmedel, sköljmedel och fläckborttagning. Allt till samma låga priser som inom kroppsvården. Här finns också allt du kan behöva för att hänga tvätt, stryka mm.
Gillar du att det doftar gott har vi även ett antal produkter som gör att toaletten och övriga bostaden luktar gott och känns fräsch.

Har du frågor om produkter på avdelningen?
Kontakta: Kenneth Nilsson
Vxl: 0451-568 50

Vårt mål är att du skall ha tjänat in till resan redan efter den här avdelningen!
Resten blir en ren bonus!

 

Välkommen till Tyringe och Skånes lågpriscenter!