Färg

YUNIK

DSC_0010Vi har ett stort sortiment av produkter för alla typer av måleriprojekt. Vi har måleriverktygen och produkterna – för både ute- och inomhusprojekten.
Yunik som distribueras av företaget DAY-system har sålt färg och tillbehör på den Skandinaviska marknaden sedan 1974. DAY-system AB är ett dotterbolag till Flügger Group. http://www.yunik.se/

Inomhusfärg

För måleriprojekt inomhus på väggar och tak har vi både spackel och färg. Vägg- och takfärgen finns DSC_0006från helmatt till blank och har en hög täckförmåga och är lätt att måla med.
Till snickerier har vi grundolja, grundfärg, spackel och färdigfärg. Allt för att få ett riktigt bra resultat!
Till golvet har vi både lack och golvfärg…

DSC_0005Utomhusfärg

För husfasader har vi kompletta målerisystem oavsett vilken typ av fasad du har. Dessutom har vi träolja till utemöbler, färg till staket och lack till båten…
Till murar och puts har vi en väldigt bra putsfärg som skyddar mot fuktinträngning och är diffusionsöppen, d.v.s. den tillåter vattenånga inifrån att tränga ut.

Gratis brytning av valfri kulör

Alla kulörer bryts i butiken medan du väntar. Detta gör att vi inte behöver en jättestor yta i butiken med hundratals olika kulörer, och detta gör även att vi kan hålla ett riktigt bra pris till dig som kund! Bra för oss och bra för dig!
Brytningen av kulörerna bjuder vi på, så den är helt gratis.

Tips och inspiration

DSC_0009_2I butiken hittar du broschyrer och färgprover och på hemsidan får du ännu mer inspiration.
Titta in på: http://www.yunik.se/

Har du frågor om produkter på avdelningen?
Kontakta: Niklas Jönsson
Vxl: 0451-568 50

En bra färg är en bra början på ett bra resultat!

Välkommen till Tyringe och Skånes lågpriscenter!