Kläder

Damkläder

Den största av klädavdelningarna är Damkläder. Här finns kläder för både vardag och fest oavsett om du är ung eller mer mogen. Vi har stor sortering av underkläder med många olika modeller, färger och storlekar. För den träningsintresserade har vi ett sortiment med funktionsplagg och dessutom har vi mer säsongsbetonade kläder, som badkläder, underställ, mössor & vantar. Leggings är också en av våra storsäljare.
Är du mycket ute i skog och mark så har vi fritidskläderna så att du kan hålla dig varm och torr.
Våra största leverantörer på avdelningen är Carlsteins, http://www.carlsteins.se och Springhill. http://www.springhill.se

Herrkläder

Precis som på damavdelningen , så har vi herrkläder för alla tillfällen. Vi har skjortor och finbyxor till festen, jeans och pikétröjor till vardags och T-shirt och joggingbyxor till TV-soffan…
Vi har en stor sortering av underkläder som kalsonger och olika sorters sockar och strumpor. Träningskläder, arbetskläder och jakt/fritidskläder har vi också!
Vintertid har vi ett brett utbud med mössor, vantar och halsdukar och sommartid är badshorts en riktig storsäljare!
Våra största leverantörer på avdelningen är Carlsteins, http://www.carlsteins.se och Best Point. http://bestpoint.se/

Barnkläder

Finns det något sötare än babykläder?
Nej, det är väl tveksamt…
Vi har ett brett sortiment, med allt från baby till flick- och pojkkläder. Det finns både enfärgade basplagg och kläder med kända tryck.
Vi är väldigt noga med kvaliteten på det vi säljer. Vilket dessutom är extra noga när det gäller kläder för baby och barn. Därför jobbar vi bara med leverantörer som kan garantera att kläderna är tillverkade efter de regler som finns.
Du skall alltid kunna känna dig trygg med kläderna du köper hos oss!

Har du frågor om produkter på avdelningen?
Kontakta: Gith Karlsson
Vxl: 0451-568 50

Dina kläder visar vem du är!

Välkommen till Tyringe och Skånes lågpriscenter!