Böcker

Massor med begagnade böcker och LP-skivor! Till kanonpriser!

Svenskarna är ett läsande folk. Det märker vi inte minst i alla de hem som vi tömmer. Lådvis med böcker som sparats och vårdats i upp till 100 år – och ibland mer.DSC_0011

I vår avdelning Boklådan har vi en stor antikvarisk avdelning med begagnade böcker. Både skönlitterärt och faktaböcker, serietidningar och pocket böcker. Allt prydligt sorterat i kategorier. Många önskar att vi kunde sortera efter författare också, men tyvärr är det en omöjlighet om vi skall kunna hålla dessa superlåga priser.

I vår antikvariska del av Boklådan kan du göra fina fynd av både nyare romaner och moderna storsäljande författare, men även äldre böcker som kostar skjortan på antikvariaten. Har du riktig tur kan du även hitta förstaupplagor av våra mest kända och älskade författare.  Allt du letar efter kan komma in på Boklådan, det gäller bara att komma först och hitta rätt.

På avdelningen hittar du även LP-skivor med allt från dansband och visa till hårdrock, pop och rock. Vinylskivorna har blivit ett uppskattat samlarområde, och här gäller det att hålla sig framme och ha lite tur, om man vill komma åt de riktiga rariteterna!

DSC_0014

Så för traditionen vidare med det läsande folket. Men spar på dina pengar och handla begagnat i Boklådan!

Välkommen!

 

Välkommen till Tyringe och Skånes lågpriscenter!