Räntefritt

Finansiering

Gör det enkelt för dig!resurs

Genom ett samarbete med Resurs Bank kan vi erbjuda våra kunder räntefri delbetalning upp till 24 månader, det enda som tillkommer är en uppläggningsavgift och en månatlig administrationsavgift.
Du som kund betalar inget den månad du handlar varorna. Månaden efter inköpet väljer du själv i vilken takt du vill betala in. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter.

Ansökan görs hos oss på FCT Köpcenter.

Fullständiga villkor finns på www.resurs.se eller ring 042-382093

Vem får låna?

banner_rememberFör att få ta ett lån ska du ha fyllt 18 år och, i de flesta fall, ha en fast inkomst. Långivaren gör en kreditprövning och kreditupplysning för att kolla upp hur din ekonomiska situation ser ut och om du har några betalningsanmärkningar. Är du arbetslös, sjukskriven eller på annat sätt har svårt att garantera återbetalning av lånet kan långivaren i vissa fall acceptera en borgensman. Det innebär att om du inte kan betala tillbaka ditt lån, får borgensmannen betala i ditt ställe.

När du lånar pengar betalar du oftast en avgift i form av ränta till långivaren. Räntan utgör en viss procent av hela lånebeloppet per år. När du ansöker om lån är det viktigt att försöka hitta den bank eller annan långivare som passar ens behovs bäst.

Vissa lån har mycket låg ränta eller ingen alls, men då brukar det tillkomma extra avgifter som kan bli dyra i längden. För att få reda på vad ett lån kommer att kosta totalt måste du ta med alla aktuella avgifter. Summan av alla dessa, plus eventuell ränta, kallas för effektiv ränta. Det är det beloppet som är den faktiska lånekostnaden varje månad.

Välkommen till Tyringe och Skånes lågpriscenter!